Eten & Drinken

Slagerij Haak

Slagerij Bram Haak is de oudste winkel van Crooswijk, al meer dan 130 jaar een begrip in Rotterdam (Crooswijk) en omstreken. Slagerij Haak is beroemd om zijn uierboord, een typisch-Rotterdams gerecht dat bijna nergens meer te krijgen is. ‘Voor onze uierboord komen ze uit het hele land, onder onze klanten mogen wij bijvoorbeeld Joop Zijlaard en André van Duin rekenen.’ Ook de gehaktballen van de slagerij zijn beroemd, die gaan door heel Rotterdam. Tijdens de uitreiking van de “Lekkerste bal gehakt van Nederland 2016” werd de bal omschreven als “Een ouderwetse oma’s gehaktbal. Mooi gebraden met authentieke smaak.”

Ook in evenementenland is Slagerij Haak geen onbekende. Op diverse evenementen brengt hij inmiddels zijn waar aan de man. Tijdens Camping Crooswijk zal Slagerij Haak deel uitmaken van onze Camping Keuken en onder andere zijn ballen gehakt en uierboord het hele weekend komen verkopen. Kommie ook proeven?

Slagerij HaakIJssalon Doppio/Koen

IJssalon Doppio is in 2005 geboren in hartje Crooswijk. Door de jaren heen is IJssalon Doppio gegroeid. In Crooswijk en omgeving is het lekkere ijs en de heerlijke koffie inmiddels al 13 jaar een begrip. Want zeg nou zelf, wie heeft er nou nog nooit een ijsje van Doppio gegeten?

In het Zwaanshals in Rotterdam Noord is IJssalon Koen te vinden. Koen is voormalig medewerker van IJssalon Doppio en runt nu met succes zijn eigen zaak.

Wij zijn dan ook erg trots dat wij beiden heren mogen verwelkomen op onze Camping. Zowel op zaterdag als op zondag zullen wij in de middag hun ijs verkopen. Dat laat je toch niet schieten?

IJssalon Doppio/KoenObst und Gemuse

Tevens onderdeel van onze Camping Keuken zal Obst und Gemuse zijn uit Rotterdam.

John van Leeuwen, eigenaar omschrijft zijn maaltijdens als volgt:

"Ik bied aan heerlijke, eerlijke, smaakvolle, kleurrijke, gevarieerde en volwaardige maaltijden, bereid van groente en fruit, graan en zeewierproducten. Mijn maaltijden zijn biologisch, vegetarisch en veganistisch, geen vlees en geen vis."

Tijdens Camping Crooswijk zal Obst und Gemuse kleurrijke biologische salades aanbieden.Schot Koffie

Schot Koffie is een van de oudste Rotterdamse stadsbranderijen en komt uit Delfshaven. Tijdens Camping Crooswijk serveert hij koffie uit eigen branderij. Kom gezellig langs voor een heerlijk bakkie koffie of cappuccino!

Schot KoffiePiet's Kraam

Tijdens Camping Crooswijk wordt uiteraard ook aan de kleintjes gedacht. Tijdens ons weekend zal Piet Reedijk zowel suikerspinnen als popcorn aanbieden. Dat wordt een weekend lang door het gras stuiteren van de kleurstoffen! Ook voor volwassenen uiteraard.

Piet's KraamHans Worst

Kind van Crooswijk, wie kent hem niet? Geheel naar jouw wensen maakt Hans Worst jouw hotdog op smaak. De (braad)worsten van Hans worden sinds 2007 volgens eigen receptuur gemaakt van 100% biologisch varkens- of rundvlees. Niet alleen zijn worsten onderscheiden hem van de concurrentie, ook zijn toppings zorgen ervoor dat je graag omloopt om een worst bij Hans te halen.

Naast hotdogs kan je ook zijn befaamde RotDog bestellen in de Camping Keuken. Wat? Nog nooit geproefd? Snel naar Camping Crooswijk!

https://www.facebook.com/campingcrooswijk/videos/486480798367482/