Info & Over

Dit is Camping Crooswijk

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus krijgt Crooswijk weer terug wat het zo verdiend, een fantastisch evenement met een Crooswijks karakter. In dit weekend vindt Camping Crooswijk plaats, een tweedaags festival met muziek, cultuur, sport, spel, kunst, eten en drinken voor jong en oud. Oftewel Gezelligheid met een hoofdletter G.

Camping Crooswijk is een festival voor en door Crooswijkers en overig Rotterdams volk. Dit alles vindt plaats in het hart van Crooswijk op het Schuttersveld; een stukje onontdekt Rotterdam. In een groene oase gelegen tussen Oud en Nieuw Crooswijk. Een wijk om trots op te zijn. Wij nodigen je bij deze dan ook uit om je tent uit de kast te halen, je badslippers aan te trekken, je in te smeren met factor 50 en te genieten op onze camping.

Hier maakt het niet uit of je putjesschepper bent of rijke stinkerd, of je uit Noord komt of van Zuid, bij ons is iedereen gelijk. Je ontmoet elkaar in de rij voor de wc met je pleepapier in de hand, op de dansvloer, tijdens het voetballen of lekker luierend in een stoel genietend van de muziek. Iedereen is van harte uitgenodigd om met elkaar van een prachtig weekend te komen genieten.

Groetjes vanuit Crooswijk!

Over de Locatie

Camping Crooswijk ligt in het prachtige landschap van Crooswijk. Een groene oase midden tussen Oud en Nieuw Crooswijk op het Schuttersveld. Een stukje onontdekt Rotterdam wat de Crooswijkers maar al te goed dagelijks weten te vinden.

Partners

De camping is mogelijk gemaakt door:
Stichting Bevordering van Volkskracht
Gemeente Rotterdam
Woonstad
Vrijwilligerswinkel
Speeltuinvereniging Crooswijk
Schuttersveld / Plays2Be
Buurtlab
Crooswijkerzand
Gebiedscommisie Kralingen Crooswijk
Rabobank
Popunie