Veelgestelde Vragen

Drie dagen samen feest in de mooiste wijk van Rotterdam, Crooswijk! Houd je van muziek, cultuur, eten en drinken? Dan ben je van harte welkom.

Gewoon met de benenwagen of met de fiets. Wel zo makkelijk natuurlijk. Wil je toch als een luxepoes vervoerd worden dan pak je de tram of de bus. Tram 7, 8 of bus 38 stoppen voor de deur. Plan je route hier.

Via deze website, met het online formulier!

Liever ergens langs gaan? Camping kaarten zijn ook te koop bij:

Koffiebar CROOS (Exercitiestraat 2, 3034 RA Rotterdam)
Café EDEN (Rusthoflaan 30, 3034 XL Rotterdam)

Of stuur een mailtje naar reserveringen@campingcrooswijk.nl.
Dagkaarten zijn op de dag zelf te koop bij de kassa.

Campingkaarten

€ 15,00 per volwassene, inclusief entree voor het hele weekend
€ 5,00 per kind (tot 10 jaar), inclusief entree voor het hele weekend

Dagkaarten

€ 3,00 per volwassene en per kind vanaf 10 jaar
€ 1,00 per kind van 4 tot 10 jaar
Gratis voor kinderen tot 4 jaar

Het evenement zal plaatsvinden op het Schuttersveld in Rotterdam Crooswijk. De ingang is aan de Crooswijksestraat. Je ken het niet missen.

Het festivalterrein is op vrijdag 31 augustus open van 16.00 uur tot 23.00 uur. Op zaterdag 1 september ben je welkom van 10.00 uur tot 23.00 uur. En op zondag 2 september van 10.00 tot 19.00 uur. Dat is heel veel feest!

Uiteraard, deze zullen we ongeveer twee weken van te voren bekend maken. Houd onze pagina dus in de gaten!

Aan de kassa kan je zowel met cash geld betalen of pinnen.

Op onze camping is van alles te koop aan eten en drinken. Betalen doe je uitsluitend met muntjes.

Er zijn meer dan genoeg toiletten aanwezig, houd deze schoon en blijf uit de bosjes.

Huisdieren zijn tijdens het kamperen niet toegestaan, maar we hebben goed nieuws voor hondenbaasjes: aan de ingang van het festivalterrein vind je een hondenspeeltuin. Hier mag je je hond (overdag) achterlaten of zelf een rondje mee rennen! Ervaren spelleiders van speeltuin Bello bemannen de boel. Als je het terrein verlaat neem je je hond weer mee. Hond blij, baasje blij, wij blij!

Wat is een feestje zonder eten en drinken? Dit hebben we dan ook in overvloed op de camping. Eigen consumpties zijn niet toegestaan en zullen door onze beveiliging worden genuttigd. Uitzondering: als je kampeert op ons festival, mag je zelf ontbijt meenemen. Dit kun je dan in je tent bewaren (niet meenemen het festivalterrein op). Overigens is er dit jaar ook een lekker campingontbijt te koop voor wie het relaxte vakantieleven wil vieren!

Ja er is gediplomeerde EHBO aanwezig. In geval van nood kan je de beveiliging aanspreken of met je vraag naar de EHBO.

Tentplekkies zijn 2 bij 3 meter. Dat moet toch passen voor een paar nachtjes?

Er zal continue bewaking zijn bij de ingang van het campingterrein. Alleen campinggasten krijgen toegang tot het terrein met een polsbandje.

Uiteraard misgunnen we jou je sigaretje niet, maar op sommige plaatsen op het terrein is roken verboden. Op de plaatsen waar je wel mag roken verzoeken we je rekening te houden met anderen.

Natuurlijk is een camping zonder goed animatie- en campingteam nergens. Lijkt het je leuk ons team te versterken stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@campingcrooswijk.nl met jouw gegevens.

Stuur dan even een mailtje naar vragen@campingcrooswijk.nl. Dan komen wij hier zo snel mogelijk op terug.

Onze Vrienden